Uleiul din seminte de canepa este benefic pentru intarirea sistemului imunitar si prevenirea bolilor cardiovasculare.
De preferat a se consuma maxim 1-2 linguri pe zi, undeva la 10-20 ml.
Se poate integra cu usurinta in paste, orez, salate sau chiar maioneza.
Uleiul de canepa este cunoscut pentru continutul ridicat de acizi grasi Omega 3 si Omega 6 dar si pentru vitaminele E, C, complex-ul de B-uri, zinc, calciu si magneziu.
Este important sa nu supunem uleiul la tratamentul termic, asadar fara coacere, fierbere sau prajire.
Adaugati-l in salate, paste, cartofi copti, orez, supe, smoothie-uri la final.
Este benefic pentru intarirea sistemului imunitar, reglarea activitatii hormonale, antiinflamator, protejarea sistemului nervos, scaderea colesterolului, reducerea riscului de diabet, tratarea dermatitei atopica.
Mod ambalare: sticla 250 ml
Produs in Romania 100% natural.
Informatii conformitate produs